Retur och reklamation

RETUR


Om du vill göra en retur kontaktar du oss på kontakt@viskahafest.se och uppger namn och ordernummer. Vi mejlar ut en retursedel till dig som kan skrivas ut och fästas på ditt paket. Returfrakten kostar 49 SEK. Om du ej mottagit din retursedel inom 48 timmar, kika i din skräppost om den kan ha hamnat där.

Fyll i och bifoga orderns medföljande returkort så vi kan se varifrån returen kommer. Om du inte har kvar ditt returkort kan du skicka med en lapp med namn, ordernummer, e-post och/eller telefonnummer som angetts vid beställning. Produkter skall returneras i oförändrat skick och i originalförpackning. Returer sker på egen bekostnad.

 

REKLAMERA EN PRODUKT?

Är en produkt skadad alternativt ej håller måttet vid användning och en reklamation ska göras är du välkommen att kontakta oss på kontakt@viskahafest.se med ditt ordernummer samt bifogad bild på den skadade varan där det framgår vad som är fel, så kan vi enkelt hantera din reklamation på bästa sätt.


Öppet köp gäller enligt nämnda lag endast om varan och dess originalförpackning kan återlämnas i väsentligen oförändrat skick. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar förutsatt att varan kräver detta. Varan får dock ej vara använd förutom detta. Vill du utnyttja öppet köp ska detta ske inom 14 dagar och varan ska skickas tillbaka komplett, i originalkartong med en anmärkning om att du vill utnyttja öppet köp. Returfrakten står du som konsument för.

Vid ångerrätt eller reklamation där du som kund ej begär ny vara återbetalar vi ordersumman eller makulerar fakturan inom 30 dagar från det datum som den returnerade varan mottagits. 

My title Page contents