Dekorpaket

Önskar du beställa ett dekorpaket av oss?

Har du planer på att arrangera bröllop, jubileum födelsedagsfirande, studentfest, genderreveal, babyshower, dop eller företagsevent? Med festdekorationer från Viskahafest kan du verkligen lyfta din tillställning till nya höjder!

Viskahafest erbjuder en högst personlig service och skräddarsydda produkter som är anpassade efter dina önskemål. Vi har gedigen erfarenhet och en god känsla för att skapa den magiska "wow"-effekten på just din fest eller event! Nedan ser du några exempel på de fantastiska dekorationer vi har levererat. Om du finner något som känns perfekt för din tillställning, tveka inte att kontakta oss. Vi tar emot önskemål om nästan vad som helst och gör allt för att skapa en magisk upplevelse på din fest!

Såhär går du tillväga:

1. Vad önskar du? - Hittar du inte exakt det du önskar i våra exempel eller på instagram? Då kan du bifoga inspirationsbilder så blir det lättare att förstå vad som önskas och på så sätt ge en så korrekt prisbild som möjligt.

2. Kontakta oss - med dina önskemål, frågor, datum så återkommer vi så snart vi kan. 

3. Leverans/upphämtningVi bestämmer tillsammans leveransdatum samt upphämtningsdatum. Ibland passar det till exempel bättre att få upp all dekoration dagen före firandet.

My title Page contents